William Småbarnåren Yr i huvudet
Småbarnåren

Yr i huvudet

Alltså är så jävla yr hela tiden och har liksom ont bakom ögonen. Börjar undra om jag fått bihåleinflamation eller nått. Ska ringa till VCT imorgon och höra. Förutom de hostar jag så de piper och hugger i lungorna. Känner mig sjukt trött nu så ska gå och lägga mig.

Har verkligen inte att berätta. Känner saker i kroppen och jag HATAR sånt.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: