Vårdcentralen.

Var på vårdcentralen och fick pencilin utskriven åt mig. Jag är sjuk de känns i hela kroppen. Så jävla drygt. Orkar typ ingenting.

Och William har börjat komma upp och bråka på nätterna igen nu. Jag vet inte vad det där är för nått. Jag blir galen och grannarna med för hör hur dom liksom slår i golvet. Men vad ska jag göra liksom? Han får ett utbrott och jag undrar om han drömmer nått sen när han vaknar så tror han fortfarande att de är sant eller nånting. Just nu är jag sjuk också så mitt tålamod är INTE de bästa de måste jag erkänna. Jag har liksom huvudvärk hela tiden och är yr och ser typ stjärnor varje gång jag böjer mig framåt. Vill bara bli frisk så jag orkar lyssna på föreläsning och ORKAR plugga. Nu känns det bara yrt och orklöst.

– Puss –

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: