Idag åkte vi till Linghed och kikade på soffor. jag körde. Hittade ingen jag ville ha så där men kul att kika i alla fall.
Sen åkte vi till Kniva och där lekte William i massor ute och jag med. Gick runt och hade mysigt i våren bara. Björn och Björns mamma lassade ved och sånt.

Jag bestämde min nyss för att ringa och säga att jag inte kan jobba imorgon (inte fått nått bokat) men måste verkligen plugga imorgon ligger efter. Ska göra ett prov i engelska ikväll är det meningen men ska ringa läraren imorgon bitti och säga att jag inte haft möjlighet att göra den i helgen. Varit sjuk och sen William hemma de funkar liksom inte.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.