Just nu gör jag inte speciellt mycket. Ska ta med Björn och glo på Mio för jag är så soffa sugen. Hehe. Blir säkert ingen i alla fall men ÅH jag vill verkligen ha en soffa ju.
William sitter på toaletten, vet allvarligt inte vad han gjort där. Nu ropade han ”mamma jag är klar” så då vet jag vad han gjort. HAHA

Vad ska ni göra ikväll då? Jag har gjort engelska B prov idag sen gjorde jag en omtenta. Jag ska nog försöka plugga lite ikväll också så jag hinner ikapp. Såg att barnen fick klä sig till påskgummor, gubbar och påskharar tills på onsdag på dagis men William ville inte göra de sa han. Hehe. Envis unge de där. Jag bara men de vill du säkert sen och han ba NEJ de vill jag inte. Haha.

Tänker tio år tillbaka med Anna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa