Så är det påsk och jag är ensam i år. William är hos Björn så jag kommer ha en ensam påsk. Får verkligen ångest inför detta. Jag har alltid påskångest, det är jobbigt med påsk. Ännu jobbigare att vara ensam med sin påskångest. Är bjuden på fest ikväll men jag kan inte dricka på grund av pencilinet. Jag är sugen på att gå men samtidigt är jag så jävla mörkrädd så vet i fan om jag törs gå hem själv sen. De har hänt så jävla mycket läskigt på sista tiden. Hon tjugotreåriga två barns mamman som den där psykokvinnan dödat barnen för, och sen hon femtonåriga tjejen i mora som blev mördad av en nittonårig kille. Och sen den där nittonåringen som dödade han killen utanför mc donalds i borlänge och sen han som blev dödad kort efteråt även de i borlänge. Alltså jag tycker de går så jävla mycket löst och argt folk ute. Jag är rädd för människor. Killar börjar till och med spöa tjejer liksom ute på gatan. Förut muckade ju killar med killar typ men nu så muckar dom med tjejer och drar kniv osv. Jag vet jag låter värsta töntig och paranoid som inte törs gå ut och träffa vänner en kväll men jag känner liksom,. vad är det som säger att det inte är min tur näst liksom. Dom där personerna trodde ju säkert inte att det var deras sista dag på jorden.

Nä kanske är bäst att stanna hemma. Här borde inget hända tycker man.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: