fbpx
Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Påskmat

HUr mysigt som helst. Idag när jag jobbade hade dom påsklunch på förskolan. Sen när jag kom hem var jag ännu mer sugen på sånt så Björn fick göra påskmiddag här också. Hihi.
ÄLSKAR påskmat (och julmat) de är liksom så speciellt att äta. Äggen och sånt.

Målade påskägg idag på förskolan, med visst vemod. Pappa dog samma dag som jag sist målade påskägg på. Men när jag gjort det så målade jag och William påskägg här hemma också. Ska lägga upp bilder på bilddagboken imorgon, är så trött nu. Björn, jag och William åkte till Björns pappa en sväng på kvällen.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: