Det här har varit årets slappis dag i alla fall. Jag har läst ut en bok och nästan läst ut en till idag. William har glott på disney canal och sen film. Vi har myst i soffan ihop.
Jag håller på att bli förkyld igen känner de i hela kroppen. BAJS tråkigt. Ska snart gå och lägga mig. Får alltid dåligt samvete när jag haft såna här tråkis dagar läst böcker och sånt. Känns som jag inte roat William då. Men vi har ju pratat och sånt också. Gjorde tacos till middag så himla gott. William åt två. Ibland äter han massor men oftast så är han “allergisk” mot maten nått nytt han börjat med. Hehe. Han är för goooo!

Nä nu ska jag fortsätta att läsa.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: