Shit va kass jag är på att blogga för stunden då. Dagen har varit rätt lugn. Pluggade imorse och sen har jag glott på grannfejden. Är förkyld igen så jävla drygt ju. Tänkte se på klass 9A eller vad det heter på ettan började följa det där. Tycker den är bra faktiskt man känner igen sig själv så mycket från samma ålder. Haha. Jag var liksom sån där som föredrog att kolla på killar och vara på andra platser än skolan på högstadiet framför allt i nian. Men fick betyg därefter också. Jag har sämst betyg från högstadiet av alla jag känner. De är pinsamt och jag vill ALDRIG visa dom för någon. Gick ut med 6 godkänt har jag för mig, varav de ena var so sen svenska och engelska jag är inte helt säkert om det kanske var något mer jag fick godkänt i men jag hade sjukt dåliga betyg men mådde dåligt också. Väldigt dåligt åt cipramil under tidpunkten del vill säga anti depp mediciner.

Oj, William kom precis upp och grinade och sa jag måste kissa och gick till vardagrummet och började ropa saker såg att han sov så stackaren gick i sömnen. Fick bära honom till toaletten och då vaknade han och var helt förvirrad. Lilla skrutten började tala om att han hade ont och sånt han drömde väl.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.