Idag har jag inte gjort mycket. Körde till Björn och där gjorde vi hemgjort pizza blev så gott. Eller jag gjorde det inte Björn gjorde den haha.

Sen softade vi hemma hos Björn och jag slumrade visst till på soffan ett tag blev så himla trött. Imorgon ska jag jobba 7.30-13.00 rätt bra tid tror det kommer gå fort. Eller åtminstående hoppas jag de. Haha jag kommer vara som zombie säkert gå upp klockan 6.00 sen ska jag och William åka så jag är hos Björn 7.00 och sen ska jag köra tillbaka till stan. Där kommer mitt problem börja för jag vet inte alls vart man ska parkera och sånt där med datumparkering är jag urkass på. Jag får bara hoppas att jag kan få tag på nått bra ställe att ställa bilen på och hoppas på att jag gör rätt för jag är väldigt inte sugen på att få p-böter vill jag lova. Helst hade jag velat att Björn sov här för att slippa känna stressen men de ville han inte så klart. De löser sig säkert hur som helst.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.