Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Röjdag och träffat Linn och Lina

Jag har röjt dom enormt idag om organiserat lägenheten så det faktiskt känns riktigt fint här. Jag måste erkänna att jag är nöjd. Önskar min energi som jag fått idag även kunde infinna sig i att gå igenom förrådet hade velat göra om lite där. Får se när jag får tiden och orken till det. Hehe

Linn och Lina kom hit idag. Lina och William bråkade mest hela tiden men jag och Linn fick prata lite i alla fall. Är alltid kul att träffa dom, men idag var jag så trött kände jag. Hoppas inte Linn uppfattade mig som otrevlig bara. Blev planerat att jag ska med henne ut nästa helg vilket känns skoj inte varit ut sen före min födelsedag.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.