Jag och Björn började precis se filmen WTC skit bra verkar den vara nu skulle han se 100 höjdare. Idag har jag jobbat var jätte kul och dom var så nöjda med mig fick massor med beröm och när jag kom hem ringde dom och ville ha mig där i helgen på lördag 10-15 , känns jätte bra. Det är ett dygnet runt dagis alltså.

Nä ska sätta mig i soffan nu.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: