Fy fan vad duktig jag varit idag. Jag har pluggat två stycken den ena blev jag klar på den andra ska jag göra klart så fort William somnat han ligger och pratar ifrån sin säng. Imorgon ska jag jobba blir 8.45-16.30 lång dag men man får pengar i alla fall och sen ska jag jobba på torsdag i slätta då lär jag ta bussen känns lite surt för de kostar fan 40 spänn att åka buss ju. Men orkar fan inte gå till slätta härifrån de är en rätt bra bit faktiskt och då kommer jag försent. Drygt men inget att göra åt. Skönt med pengar sen i alla fall.
Har som sagt mest pluggat idag. Vill gå och sova tog sprutor idag också och då blir jag alltid sjukt trött sen på dagen.
Idag fyller mina syskon åt. Mattias 19 och Melissa 11 helt otroligt.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: