Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Vänträff

Träffade Lena idag. Så vi har umgåtts hela dagen snackat skit, fikat och ätit. Sen kom hennes kompis Kerstin hit också så William pratade lite både med Lena och Kerstin vi drog ner på stan sen och dom shoppade men inte jag. Hittar ändå inget jag till 100% vill ha så. William åkte med Björn till kniva när vi var på stan så sen fick jag skjuss hem.

I natt kissade William i min säng 2 gånger utan att vakna av det. De har aldrig hänt tidigare förutom de så har han inte kissat i sängen sen minst 3 månader tillbaka. Han pratar osammanhängande på nätterna har panik och gråter och sen vill han inte bli lämnad på dagis börjar fundera på om han har mardrömmar. Dessutom frågar han massor om hon Engla som är borta. Förklarade att hon blivit tagen. Tror inte man ska undanhålla saker för barn utan försöka berätta saker men på barns nivå.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: