Det har jag haft idag. Var jätte kul, köpte en skjorta och ett par shorts åt William. Sen fanns det massa annat fint men jag höll mig blev ändå runt 600 liksom och då hade jag ett hemligt plagg med också. Fick en jätte fin handduk som värdinna gåva och sen valde jag en solhatt också.

Annars har jag typ inte gjort så mycket idag träffade en tjej ur klassen via marratech och hade nätverksdiskution med för vi ska göra två uppgifter ihop i ett arbete om e-tjänster. Hon satt i södertälje och jag sitter ju här. De roliga var att hon är gravid så vi hade en del att prata om förutom skolan.

Nä nu ska jag väl gå och lägga mig är sjukt seg.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: