Småbarnåren

En innhållsrikblogg

Ska försöka skriva riktigt mycket idag. Egentligen har jag gjort skit lite idag, träffade min klasskompis och diskuterade vårat arbete och sen har jag varit ute på nästan två timmars promenad med William, var så skönt. På promenaden mötte vi en kvinna från syd afrika som ville att jag skulle knäppa kort på henne som jag tror hon skulle visa för sina elever därnere sen hon tyckte snön var så vacker. Förklarade att jag inte var proffisonell men hon ville ha kort i alla fall. Kändes roligt fick 50 kronor för att jag knäppte korten. Tyckte de var kul. Sen gick vi igenom regimentet och kikade, de är så himla stort där. Olika adresser och rätt kul med alla stora hus och sånt. Många företag som flyttat dit och fler blir det hela tiden. Även om jag ibland är sjukt less på Falun älskar jag ändå den här staden. Jag trivs med att bo här för Falun är lagom stort, man kommer aldrig träffa alla människor här och alla kommer aldrig veta vem jag är. Falun är lugnt och tryggt och en stad jag känner att min son faktiskt kan växa upp i. Jag vill ge honom en skolgång jag aldrig hade. Jag hatade skolan, mina lärare mobbade mig och tryckte ner mig och gjorde mig till en vilsen typ. Det räckte aldrig med att min pappa gjord det samma. Ibland undrar jag varför jag var sånt lätt offer att behandla illa, var det för jag aldrig tagit skit kanske? Att jag alltid sagt i från och för att jag aldrig axepterade att andra skulle få köra över mig?

Hur som helst jag ser ljust på framtiden. Beställde hem dom sista komvuxbetygen idag. Ska skicka dom till studera.nu.

– Puss

Tycker den här Filmen är så jävla bra. Stand By Me. Sen var han grymt snygg som äldre River Phoenix också 😉 , han dog ju tragiskt nog tidigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: