fbpx
Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Jobbig dag.

Den här dagen har varit riktigt jobbig. Kan inte förklara varför men det känns som den här dagen är en av dom värsta i mitt liv. Det är så löjligt egentligen också för jag har liksom inget att vara så här ledsen för. Igår var det 15 år sen pappa dog. Jag vet inte hur jag ska förklara hur man bara kan börja gråta en dag. Började gråta när jag gått hem från Björn idag tårarna bara rann när jag pratade med Björn. Det kändes skönt behövde få gråta. Så sa jag att jag är så jävla ensam som inte har någon då sa han “du har ju mig och William” tänk vad bra vi tre har ihop och hur ofta jag är med er. Vad menar han? Björn är så förändrad. Jag kan inte sätta fingret på vad det är hos honom som är förändrat med något är det. 

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: