William Småbarnåren Bajs e najs.
Småbarnåren

Bajs e najs.

Dagen har varit lugn tills för typ 2-3 timmar sen. William började klaga på att han hade ont i magen har har kissat typ brunt sen i går kväll så ringde sjukvårdsrådgivningen (ringde barn kliniken i morse) , hur som helst dom undrade om de var nått så vi fick åka in. På akuten var det världen jävla vänte tid så Björn fick gå och be om ett urinprov för jag fick panikångest. Jag mår inte bra just nu känner jag vill helst bara vara ifred vet inte riktigt vad det är. Hur som helst så fixade björn det så vi fick det där urinprovsröret med oss hem ska se om det är lugnt i natt men det tror jag.
Tycker ni jag låter som väldigt lugnt så kan jag erkänna att jag är det tror inte de är nått fel för om de varit de hade dom inte låtit oss åka hem liksom.

I alla fall så fixade jag ballen idag. Ska snart gå och lägga mig känner mig sjukt trött. Lär plugga imorgon (roligt eller inte typ).

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: