Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Solig dag.

Idag gick jag först till siba men vände när jag kom dit var världens längsta jävla kö kändes liksom inte värt att gå dit just då. Sen gick jag hem och städade och donade skrev ett arbete som jag fått gjort om flera gånger och nu äntligen blev det godkänt! SÅ jävla skönt. Sen gick tvättade jag också, hängde ut tvätten på ballen eller punchverandan som Anna säger. Fy fan vilka härliga ord det finns för ballkonger då. Jag snappar upp dom och avgarvar. Punchveranda haha. Fult precis som ballen. Ballen känns as kul. Jag har ju sån där humor. Alltså jag är så himla öppen med sånt där som person snackar kukar och knulla typ utan prolem hehe man blir som man umgås. Därför så skriver jag öppet om sånt där vissa kanske är känsliga? Jaja de är min blogg och här skriver jag vad som faller mig in.

Kikade på siba när Björn kom hit i stället var ganska mycket därinne påminde om Onoff fast siba hade mer film och spel typ. Jag är så sugen på ett wii men ska vänta med att köpa nått ett tag nu. Sen drog vi till piccolo och köpte pizza och efter de drog vi upp till hoppbackarna kollade på utsikten är så jävla fint därifrån. Knäppte massa kort som jag ska lägga ut på BDB snart.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: