Gu vilket härligt väder det är. Jag riktigt känner livet i mig. Jag älskar sommaren, det är något som får mig att riktigt hoppa och stutsa när sommaren är här. Jag har även bestämt mig nu för att börja sköta mig igen. NU är de slut med mitt sug efter godis, från och med imorgon så ska jag äta gröt med blåbär varje morgon ska även blanda linfrön i. Sen ska jag dricka 1 smoortie om dagen och sen ska jag dricka té när jag blir sugen på nått. Och i stället för vanligt lördagsgodis ska jag äta mörkchoklad för de är bra för hjärtat. Sen ska jag träna 3 dagar i veckan och ta 1 timmes promenad varje dag. Då känns det som jag kommer må jävligt mycket bättre. Även om jag säkert inte går ner i vikt kan jag i alla fall känna mig sund. Jag ska unna mig min hälsa från och med nu.

Har lyssnat på en föreläsning nyss var riktigt intressant ska fortsätta lyssna på nästa del imorgon för är så himla trött. Såg föresten att gina trico eller hur de nu stavas hade öppnat i stan. Jag vet inte ens när de öppnades så seg och efter är jag. HAHA

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: