fbpx
Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Hej hopp gummisnopp.

Fan i brist på rubriker får man hitta på några hehe. Jag gör inte ett skit. William sover.
Idag gick jag ner och tränade, efter de kom Björn och hämtade oss på stan. Björn stuntade i kryssningen för han mår inte så bra.
Drog till citygross där fick William rida på häst och sen gick vi in där William fick gratis glass. Efter de åkte vi hem och lekte ute en stund för att ta en kort vilostund inne för att gå ut igen sen. De är så himla härligt väder nu när sommaren är här. Jag är verkligen mer sommar än vinter människa. Kikade på Eva och Adam (KULT) och åt lördagsgodis. Imorgon bitti tänkte jag ta med William på en promenad igen, är så skönt att röra sig ute när solen är här.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: