Så himla bra!

Jag anmälde min astma för ett tag sen. IDAG fick jag brev på posten trodde det var något annat men icke det var ersättningen för min astma jag är så glad. Förstår ni hur mycket pengar det här är. Jag ringde till björn och skrek av lycka sen till mamma och sen till mormor. Jag fattar verkligen inte att detta är sant jag är så glad. Dessa pengar förtjänar jag. Lyckan idag går inte att beskriva!

(något senare)

Har svårt att smälta det här. De är så mycket pengar och de känns så himla kul att jag får dom. Jag som inte haft mycket pengar på evigheter. Jag är så himla glad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: