Idag har jag haft dunnis hemparty hos mig. var jätte kul och SÅ fina kläder köpte byxor + huvtröja och sen mössa till William. Så ska betala in inom tre dagar så de blir på lördag då alltså? Hur som helst de känns jätte kul.

Känner mig skum, haft världens jävla halsbränna idag och sen fick jag spy igen nu på kvällen. Jävla stressmage.

– puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: