Är några eletriker här och ska fixa med stadsbredband typ. Jag har ju redan bredband så för min del blir det inget.

William är på dagis och jag ska gå ner på stan om en halvtimme och möta min syster då hon kommer hit idag med tåget. Ska bli så kul att träffa henne var liksom i julas sist. Idag är de crusing nere på stan och William ska förmodligen åkte med Björn, Linn & Micke och Lina där.

– puss-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: