fbpx
Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Falukalaset.

GU vilken kul kväll det ar igår då. Blev redigt jävla dragen och bålen var sjukt god. Hehe, jag dansade här hemma, spelade melodifestivalspelet och söp som fan. Hade verkligen skit kul, sen på stan försvann Linn och Elin så jag, Cilla och Jessica och Kia vandrade runt ensama. Anna den tråkisen hon drog tidigt hem och la sig hon hehe. Men jag tror hon också hade kul. När jag och Cilla kom hem var jag 100% inne på att vi skulle ha efterfest men de ville varken Anna eller cilla men björn kom hit alla tråkade så till sist gick vi och la oss hehe.

Mått rätt okej idag trots att det blev tvådagars. Hämtade William med Björn och drog ett svullarmål på donken i mora. William hade haft en toppen helg så han var nöjd och glad, han somnade rätt fort när vi åkte. Nu är jag sjukt trött så ska gå och lägga mig.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: