Först i morse drog jag till tandis. Hade som vanligt inga hål. Efter detta drog jag till polisstationen för att kolla om Cillas mobil kommit in. Därifrån fick jag veta hur man gjorde en anmälan via nätet så de gjorde cilla sen.

Efter detta gick jag hem och halv två kom Linn hit. Vi drog sen och hämtade William och gick ner till britsarvetsvårdcentral så tog jag massa prover för jag mår sjukt illa, och är yr trött och har halsbränna det bubblar i blodet och är massa skumt. Fick några magkattarmediciner utskrivna men även togs gravtest (visste att jag inte var gravid men dom har det som rutin tydligen) och sen togs ekg och sköldkörtelhormonsprov. För se är det sköldkörteln känns de rätt läskigt i alla fall.

Nu ska jag gå och sova.

– puss-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.