William Småbarnåren Alla provsvar bra.
Småbarnåren

Alla provsvar bra.

Fick tillbaka alla provsvaren på blodproverna jag tog och allt var bra. Jag borde ju då känna mig glad men det gör jag inte, är ju sjukt trött liksom. Somnat två gånger idag!

William sover nu, björn kom hem idag och vips blev William jätte trotsig, är helt sjukt. Han har varit så himla duktig och snäll ända sen Björn åkte till polen och när Björn kommer hem var det som en vänd hand. Trots hela tiden.

Jag är så himla trött, så björn trodde jag var sur på honom. Det är jag verkligen inte jag mår bara inte bra.

Linn och Sofie vill båda ha med mig ut på lördag. Jag vet inte hur jag ska bete mig riktigt, kanske kan få dom båda att festa ihop med mig och komma på nått ihop?

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: