Småbarnåren

Räkningar och denna sjukliga trötthet.

Jag tror jag blir galen, nu har jag varit sjuk i flera veckor känns det som. Jag kan inte låta bli att önska att provsvaren visar något för då får jag liksom en förklaring till denna trötthet.

Ska gå och lägga mig snart tror jag, för jag orkar fan inte vara uppe speciellt länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: