Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Lördag och mutor.

Hehe jag passade på att muta björn i morse. Sa så här du får gå ut hela midsommar helgen om vi kan dra till Ikea i veckan det gick han med på. Så på tisdag så drar vi dit. Jag slutar kl 15.30 då så det passar ju bra eftersom ikea har öppet till 20.00 på vardagar.

Annars har jag setat i mina soffor sett bröderna lejonhjärta och sen har jag städat hemma. Rensade ut alla gamla plåtburkar och gick till återvinningen med. Sånt känns skönt när man är ”ensam” att ha chansen att liksom göra såna där små saker.
Lugn kväll så ska gå och lägga mig nu.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: