Ikväll ska jag vara chaffis åt Björn. Som tur är ska sofie med mig så jag ska roa mig att se henne full och sen ska jag i alla fall denna gång ha roligt eftersom det är mycket roligare att umgås med en tjej kompis en flera karlar och dryga fjortisar.

William ska sova hos sin farfar i natt. Jag har väl inga större planer ska se om man blir uppbjuden hade fan varit kul om nån raggade på mig höhö. Inte för att jag är ute efter ragg bara de att jag skulle behöva lite uppskattning. Nä nu ska jag fortsätta att dryga mig här hemma.

– puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: