Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

gratisbio inte gratis.

Jag är rätt less på alla som gör reklam för gratisprylar i min blogg. OKEJ när vänner skickar men när helt jävla okänt folk ska göra reklam blir jag fan sur. Kanske är pms på gång eller nått känner mig lätt retad.

Föresten ni som skickar gratiskläder/smink till mig jag gluttade lite på gratisbio och räknade på hur mycket det kostar om man tar alla såna där populära och insåg att efter att ha betalat mindre än hälften av dom som man får ihop till ett presentkort för 700 på siba hade man redan kommit upp i summan så man själv kunde köpt den där varan för 700 man så gärna ville ha. Undrar smått hur många som är medvetna om detta? Alltså att dom där ”skyssta” erbjudana på tidningar endast för 39,50 tillkommer det porto så du får betala 79,50 i stället för dina 39.50… Alltså så känns det som jag är urbota less på att folk försöka göra reklam i min blogg. GE fan i den jag kommer ändå inte gå med. Jag har själv varit dum och inte insett hur jävla ogratis den där skiten är tills för några veckor sen. Nu vill jag inte gå med i mera skit.

Eller ja, om ni hittar en sida där man slipper värva folk och man slipper göra massa erbjudande för massa pengar skicka gärna mig den länken då vill jag självklart ha varan. men så länge jag ska vara den som pungar ut pengar för mig ”gratis” presentkort kan ni skita i det.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: