Lärarprogrammet

Jobb och muntligtenta.

Fick förfrågan om jobb igår så i morse drog jag och jobbade. 9.00-12.30 , gick fort och effektivt var i köket vilket ibland är rätt skönt för de är typ tyst och lugnt i köket. Ingen som stör och man kan liksom bara jobba på. De gillar jag. Dom ville ha mig där imorgon också så de kunde jag självklart. Jag cyklade ner så blev att cykla hem också fort gick det fast jag gick upp för vissa backar så klart jag är lat som fan när det kommer till backar. Sen tog jag och sprang in drack ett glas vatten och sedan drog jag till skolan. Där var det då den muntliga tentan. Har ingen aning om hur den gick, alltså jag fick en fråga om fördelar och nackdelar om en lärare blir proffisonell och får legitimation. Alltså det där är så himla svår fråga för liksom de är ju en fördel om jag som bliviande lärare får legitimation på mitt arbete, då kan jag ju höja lönen och dessutom tas ju mitt leg bort om jag missköter mig. Samtidigt VEM ska bedömma då? Alltså man minns ju själv hur man var mot vissa lärare i skolan, alla rykten som gick osv. Att han har varit med i fäbojäntan osv. Alltså de låter ju som 1 sån lärare har gått i varje skola. Jag tror fan inte på det längre känns det som. Är säkert vandringsägner också. Hur som helst menar barn kan ju hitta på elaka saker ska nån bli av med legitimationen då på grund av rykten?

Sen gick jag i alla fall och hämtade William, tog lite mellis sen drog vi till mini-sim. Efter de blev det en donken hemma hos Björn. Nu sover William och jag ska snart göra desamma.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: