Småbarnåren

Lugn dag.

Spelat the sims och glott på föreläsning. Sedan har jag och William och Björn varit till city gross handlade lite godis och shampoo. Nu sitter jag här och tråkar ska väl snart lägga mig och sova. Typ som alla andra dagar hehe.

Har faktiskt inget att berätta, såg på eva och adam också tycker de är skit kul värsta nostalgikiken!

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: