Småbarnåren

Glöm inte bort att du är värdefull.

Sitter och glor här lite, har så trökigt. Hatar ensamma lördagar dom känna alltid sjukt långa. Spelat the sims, ska nog glo på dansbandskampen HAHA, i brist på annat sen är de ju Svensson Svensson efteråt. Alltså jag vet jag är värsta nördig nu gillar inte ens dansband men de är ett dalaband med så är ju kul och se på om dom går vidare.
Nyss ätit ägg. Äh har inget spännande att förtälja.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: