Lärarprogrammet

Kåren.

Maria från min seminariegrupp skickade sms och frågade om jag ville komma ner till henne och hennes kille för dom skulle på kåren och de tyckte jag verkade kul så det gjorde jag. Drack en öl men det var det ända, är kul att lära känna lite nytt folk.

Mina tankar är hos en vän idag. TÄNKER massor på er och håller tummarna.

– Kramar –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: