Dark Mode Off / On
Småbarnåren

William har örvärk.

Stackars lilla William. Han har skit ont i öronen, började efter middagen och sen dess har han haft skit ont. Gråter titt som tätt, går ge honom nässprey varvat med koksaltslösning. ÖRVÄRK är hemskt, minns när man själv hade det som barn. Jag hade ofta ont i öronen.

Setat och kramat, gett vatten. Vaggat och pratat med honom. Han vill sova men har så ont att han inte kan. Blir att ringa VCT imorgon bitti och höra om vi kan få pencillin för det, alltså jag vet ju att det är öronvärk. Får se om dom kommer be oss komma ner. Lär ha med Björn då också för jag går inte ner med William när han har ont och Björn fick lov att ha bilen till jobbet imorgon. Dom samåker och det var Björns tur att köra.

Nu gråter han igen så ska gå dit.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.