Lärarprogrammet Småbarnåren

PO-dag och stockholsmresa.

OM en timme ska jag vara på po-dag på lugnet någonstanns vet dock inte vad ännu men ska väl leta efter de tänkte jag, hört att de typ ska vara nån kursstuga där. Ska ta Björns bil dit, sedan när det är slut klockan 12.00 hämtar jag William, åker till Vika och Dellner couplers där förmodligen Björn tar över bilresan till stockholm och karolinska instituter. Där ska vi alltså kolla sista gången med den här studien om data-spels användning. Vi ska sedan åka hemåt. Björn sa att vi skulle åka över gävle, jag hoppas på en lite tripp förbi Uppsala så vi dels kan gå in på nån leksaksaffär vi såg där men också en tripp förbi Ikea där jag är sjukt sugen på en leksvik skohylla och lite svarta kuddar till min expedit bokhylla. Ska bli en innehållsrik dag och det ser jag framimot.

Puss

Bild lånad från ikea.se

Visst är den snygg *drömmer*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: