Kom hem nio igår, då hade jag hunnit köpa mig en leksvik skohylla också fixade ihop den idag är sjukt nöjd så himla fin. Dock är de nått fel på den så den stor inte rakt utan vickar fick sätta en sak under ska ringa ikea imorgon och fråga vad fan som är fel. Allt i stockholm gick bra, dom berömde William och det var jätte kul.

Idag har jag jobbat, har haft astma så mitt tålamod var verkligen inte högt kände jag, när jag är dålig vill jag bara sova.

Nu vill jag också bara sova är helt slut, ska försöka somna men William har nyss vaknat och kissat ner sängen så nu är det kaos som vanligt han försöker sova men är hysterisk och även om jag går in dit så blir han mer hysterisk, har alltså bytt sängkläder och sånt men han kissade ner min säng så jag har ingen aning om var jag ska sova i natt han har blivit nerbäddad i sin vilket gör att han även är förbannad för de. Lär gå för han vägrar somna och jag lär väl få vara vaken i natt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: