KUL med arga barn. I morse var William lika arg som igår. När jag lämnar honom på dagis är han så arg att har slår mig allt han kan med en knytnäva rakt i ögat det blixtrade till. Då höjde jag rösten och förklarade att DU SLÅR INTE MIG. Han bara sprang i väg och jag kände mig SÅ maktlös. Helena bara MEN oj och hannas mamma var så gullig hon kom fram och tog på mig och sa, NU känner du dig som en dålig mamma men DE ÄR du inte du är en jätte bra mamma, man blir helt slut och tror man gör något fel men de gör man inte. Så himla gulligt sagt.

Sa hej då till William och sen gick jag hem, hämtade honom kvart i två när han såg mig så blev han som ett åskmoln igen och bara MEN ÅH! Det gjorde ont i mig. Han följde med hem sen och har faktiskt varit gladare, vaknade för ett tag sen och fick ett utbrott men de gick över rätt fort. Är tydligen så här i fyraårsåldern.

Annars kom han sen och kröp upp i mitt knä och kramades och sen ikväll tog jag och smekte honom över håret och pussade honom och då somnade han. Det är nog jobbigt för honom också, han är väl i en fas som är så här nu en frigörelsefas och denna är väl kanske extra jobbig. Dom behöver ju såna här faser jag läser ju om det ändå är det ju som svårast när man själv upplever det av sina barn. Sen Helena idag var så gullig (det är alltså Williams fröken) hon bara DU är en jätte bra mamma och jag vet hur det är man blir helt ställd och undrar vad man gör för fel, men man gör inga fel det är bara en fas. DET känns så skönt att ha ett dagis där fröknarna bryr sig och där även föräldrarna bryr sig. Jag älskar verkligen manhemsförskola, kännes konstigt att om två år kommer William inte gå där då går han i skolan. Kommer verkligen sakna förskolan i massor.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: