Lärarprogrammet

Jobb och tenta.

Gjorde klart tentan idag, men innan de jobbade jag. Jag var på Tuvan och där tror jag minnsan att jag är omtyckt både av barnen och personalen det är så roligt, trivs så bra med att jobba med barn.

Idag fick jag också beröm över hur bra jag är som mamma. Det gjorde mig rörd, var en av fröknarna på dagis som sa det. Hon sa att hon var imponerad av att jag vågat höja rösten och sätta gränser på dagis eftersom få föräldrar törs göra det och att jag alltid har sånt tålamod med William. Jag blev så glad, det är kul att höra att man faktiskt är en bra mamma.

Gick hem gjorde klart tentan och sen rensade jag lite tog och hittade alla tidningar jag har, vi föräldrar, mama, res lust? Vr, glamour så ringde dagis och frågade om dom var intresserade av lite tidningar det var dom. Dom blev så glada när jag bar in kassen med tidningar som är rätt nya några från 2007 och sen några från 2008. Det kändes jätte bra att få ge till dom. och dom bara ÅH de ska bli så kul för ibland läser man en tidning här och inser att den är från 2005. Så dom var jätte glada. Kul att man kan glädja någon. Jag känner att jag hellre ger bort lite tidningar till dagis än slänger massa. Man måste faktiskt tänka på miljön ibland.

Drog till Borlänge och handlade julklappar idag. Så nu är Mattias och Melissas klara. Bara kvar till Cilla och Björn nu, sen blir det köp åt William som förmodligen inte kommer ha en ände. Hehe

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: