Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Fredag.

Började dagen med att jobba. Jobbade från klockan 9-12 sen efter de begav jag mig till skolan för redovisning om montisori som skola och där var vi 13-15.30 . Sen åkte vi hem så tog jag och fixade lite hemma dammsög vardagsrummet och köket. Imorgon ska jag ha lite seminariefest, fast alla kommer inte för alla kunde inte men några kommer i alla fall. Ska bli skojigt vi ska gå till maxi och handla saker till maten tror det kommer bli riktigt mysigt faktiskt.

Gick till siba och köpte spel för mitt presentkort jag fick från gratisbio, efter de drog jag till maxi handlade lite saker där också. Björn bjöd på mat blev pizza från chick för mig hehe, han själv tog en kebab och sen så åkte vi hem till Björn. William bara till Björn, SNÄLLA pappa kan inte mamma få sova här i natt också och de vill Björn så nu ska jag sova här.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: