Jag och William bakade lusse bullar idag blev så himla gott jag åt en och William med. Han tyckte de var jätte gott. William gjorde flera och jag med. Efter bullbakat drog vi på simmet och William dök flera gånger. Jag har också varit på lung och allergi idag och tagit mina sprutor.

Dagen har gått fort fast jag är riktigt trött. Ska väl snart gå och lägga mig och sedan ska jag sova.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: