Började morgonen med att gå till skolan. Var där från klockan 9.00-17.00 , började dagen med lekar var helt slut efter ett tag. Alltså vi gjorde massa saker som jag kände var över gränsen men de funkade ju. Var väl helt okej så här nu efteråt men man kände sig förnerad många gånger också, leka huvud axlar knän och trår och sånt. Sen var det kinesisk film resten av dagen var helt slut då. Ska snart gå och sova känns som man gick till skolan när det var mörkt och kom hem när det var natt typ. Imorgon ska jag jobba i Vika på vika skolan men på en förskola, efter de ska jag åka hem och baka pepparkakor med William tror jag.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: