Småbarnåren

14 dagar kvar till jul.

Bara fjorton dagar kvar tills det är jul. William har inte somnat en, begriper inte hur han kan ha son energi även på kvällarna han går upp tidigt men ändå så kan han inte somna på kvällen.

Jag mår sjukt illa har migrän, längtar efter att få gå och lägga mig men så länge William är vaken kan jag ju drömma om det. Spydde när vi stannade bilen idag, alltså fick gå runt bilen sen kom en stor kräka. Så här var det i våras när jag var utarbetad sa hon på VCT vet inte om det är något sånt igen. Ska höra av mig dit imorgon, har SJUKT huvudvärk den liksom bränner och idag på maxi fick jag så ont att det kändes som jag skulle svimma och spy i frysdisken.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: