William Småbarnåren Luciafirande.
Småbarnåren

Luciafirande.

Idag var det lucia firande på dagis. Var så kul att se dom. Lite sång och mys, tycker det är roligt att se när om verkligen gör saker. Sen fick vi lussebulle och pepparkaka.

Har varit duktig idag, lämnat in kompletering på tenta och sen har jag lyssnat på två föreläsningar. Hade as ont i huvudet igår idag förstod jag varför en jävla visdomstand som spökar igen nu är det en uppe. Eller inte tanden egentligen utan tandköttet har preparerat med tandkräm och corsedyl så får hoppas att den blir “frisk” snart. Det började nyss blöda och de ser jag som ett gått tecken när jag hade ont senast såg tandis till att det började blöda och då blev det bättre inom två dagar så har jag tur blir det lika nu också.

– puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: