BLÄ ätit mjölkprodukter idag så nu är jag allmänt svullen om magen och typ skum i magen. Glor på cold Case på tv. Jag, Björn och William åt svullar mat i form av mc donken idag. INnan de har jag varit på VFU, imorgon är det skola. Får väl se vad som mer kan hända.

Dagarna rullar på, bara 3 dagar kvar till helgen helt sjukt. Och närmare jul blir det också. William frågar om Julen hela tiden, räknar med sin kalender.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: