fbpx
Dark Mode Off / On
Småbarnåren

NÄhepp

Fan va jag är uttråkad. William är hos Björn och jag sitter här och har skit tråkigt.
Inget speciellt som hänt idag heller för den delen. Inte för jag skulle trott de men ändå, tycker de är väldigt jobbigt att sitta här och bara ha det lång tråkigt en hel fredagskväll. Jag kollar inte på idol som alla andra heller för den delen. Kanske skulle koka mig en kopp rykande te och bara njuta av de en stund. De är ju gott tog nyss ett bad också.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.