Tv-serier, film & musik

Lucia-Bio och fest.

Jag och William var på smultronstället och kikade på Bio idag. Wall-E som kopparstaden bjöd på. Var jätte mysigt att kika på bio bara jag och han, äta lite godis och mysa. Han var jätte duktig började tröttna ur sen slutet av filmen sen för han blev kissnödig men tycker faktiskt han var jätte duktig. Efter bion åkte vi hit för Björn är på bandy falu BS som spelar. Klockan 17.00 kommer Björn och hämtat honom och klockan 18.00 kommer Jessica och Bea hit så ska vi festa lite, blir nog en sväng till bojsen också för är nån student fest där som Maria och Moa ifrån min seminariegrupp tyckte vi skulle följa på. Jessica och Bea ska på slitage (etage är namnet men slitage är bättre) sen men dit ska inte jag för jag känner att jag vill vara pigg imorgon så jag orkar läsa lite inför data kursen.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: