Shit igår läste fem personer min blogg. Rekord tror jag, eller ja förr var det fler men är ju typ ingen som är på lunar längre men va fan? KUL när folk läser tycker de är synd att lunar inte har så att vem som helst kan läsa utan att vara medlem fast man kan välja att ha lösenord för dom alltså. Hade kännts lättare att blogga här då.
Hade as kul igår, drack vin och glodde på dansbandskampen eftersom jag vill att LarzKristerz från Älvdalen ska vinna, jag är inte patiotiskt alls *s*.

Annars händer det fan inte så mycket, mått illa idag. MEN är inte bakis utan jag är typ så där som jag skrev om i förrgår helt yr och snurrig. Vet inte vad det beror på varit så här i fyra dagar nu. Det typ känns som jag ska svimma eller nått. Imorgon är det föreläsning såg jag klockan 13.00 – 16.00 något om specialpedagogik funderar fan på att jobba i stället samtidigt kan de ju vara intressant, vet inte om man kanske kan säga att man kan jobba halvtid imorgon? Är as svårt sånt hära. Vill ju jobba men kan inte dela på mig. I alla fall tänkte jag läsa i sommar, tänkte läsa samhällskunskap två kurser och sen en java kurs, då får jag liksom pengar i sommar och de behöver jag. Ska också anmäla mig till matte B på komvux till våren, vill fan bli godkänd i matte B och Josefin en tjej från klassen sa att hon kunde hjälpa mig. Matte B ligger som ett jävla förlorande bakom mig sånt gillar jag inte, jag vill ha godkänt så jag kan känna mig bäst. HAHA, tönt man är egentligen.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: