GAH blir galen, hatar att vara sjuk. Imorgon börjar jag på riktigt min utbildning, den språkande människan är först på tur. Får väl hoppas den uppnår min förväntingar nu bara. William har nyss lagt sig. Glott på X-men 3 nyss, tycker dom filmerna är så bra gillar såna där övernaturligt grejs. Imorgon har dom planeringsdag på dagis så jag ska väl sitta hemma och sjuka och kurera mig själv. Druckigt honungsvatten mot det halsonda. Hade gått ner ett kg idag. BLEV skit glad, fast lär väl ha gått upp igen imorgon så då blir man väl mindre glad. Ska försöka gå ner mera. Vill gärna minst gå ner 2 kg till innan men tjugofemårsfest, ja drömma går ju. Imorgon ska jag äta, 1 paltbröds smörgås med ost, 1 tallrik med låg laktos yogurt med pysolumonfrön i till frulle och ett glas med honungsvatten. Sen två ägg till lunch och sen nått gi till middag. Tänkte försöka mig på denna diet tills den 7:de visst fan borde jag väl kunna gå ner minst 3 kg på den tiden?

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.