Sjukdomar SNOR och klädmojenstjosan.
Sjukdomar

SNOR och klädmojenstjosan.

GAH, alltså de bara rinner ut näs jäveln på mig blivit torr under näsan. SNYGGT inte. Så lär smörja nu innan jag går och lägger mig. Imorgon blir det att lämna klockan 8.00 och sen dra till skolan, ska vara där klockan 9.00 men känns ju som jag kommer vara as nervös imorgon så lika bra att gå tidigare. Eller typ gå hem äta nått och dra sen.

I alla fall drog jag och William ner på stan idag. Strosade runt slängde på paket och brev och gick in på banken till ingen nytta för behövde Björns underskrift. DRYGT, så sen gick vi till BR och glodde. Efter BR spande vi på Hm men de fanns det bara massa skit. Så då gick vi till Lindex. Där hittade jag en orange fem myror tröja åt William och strumpor i samma stuk. Sen drog vi till Ica supermarket och hämtade ut mitt paket från HM. Massor med fina kläder till mig och William. Så nu behöver jag inte gå naken när jag fyller tjugofem. William var nöjd med kläderna. Björn hämtade oss och så drog vi hem hit. Han lagade i ordning lite onkel bens sås? HETER de så? Och ris, samtidigt som jag och William körde kläd show. I alla fall när jag skulle ta av märkningen på lindex tröjan så var larmet av. VA fan? Och de lät inget i butiken. Så lär dra tillbaka imorgon och få den av larmad. Och sen i alla fall, maten var as god. Björn sen då, han satt och spande på min facebook för han har ingen egen på folk han känner, sen skriver sofie på msn och då svarar han och så skriver människan att jag står och inspekterar och klämmer på mina bröst HAHA. Jaja, där försvann alla mina hemligheter liksom. Alltså ja de var sant, jag brukar stå i spegel och inspektera dom utanför tröjan ETT mycket roligt nöje jag har. Vissa roar sig med sånt. Hehe.

Sen då? jag och BJörn körde super mario 1, och sen somnade William rätt fort. Förstod att han var trött för han var helt speedad. Sen Så passade jag och björn på att göra massa annat kul också. En snabbis höhö, så kan nu ni grubbla i vad.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: